Hulp nodig?

bel 06 12 08 70 10

Ardo Calypso elektrische borstkolf

Ardo Calypso is een elektrische borstkolf die zowel dubbel als enkel gebruikt kan worden. Door het gesloten systeem kan er geen melk via de slangen in de motor terecht komen waardoor deze hygiënisch schoon blijft en verlengt de houdbaarheid van deze kolf. Deze kolf leent zich uitstekend voor kolven op het werk. Door dubbel elektrisch te kolven wordt er makkelijker meer melk gekolfd en blijft de melkproductie beter op peil.

De borstschilden zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor een optimaal kolfresultaat. Laat altijd een lactatiekundige meekijken welke maat borstschilden het beste bij jou passen.

Ardo Calypso is verkrijgbaar in verschillende pakketten. Je kunt het pakket naar eigen wens samenstellen, want alle onderdelen zijn los verkrijgbaar.

Ardo DoubelPlus wordt standaard geleverd als dubbele kolf, met verschillende maten borstschilden inclusief Optiflow (extra zachte inzetstukken om het kolven nog makkelijker te maken).

Ardo Calypso-to-go is het meest uitgebreide pakket, en bevat een dubbele kolf, extra flesjes, een tas en koeltas met koelelementen om je melk gekoeld te kunnen vervoeren van je werk naar huis of kinderopvang.

Andere producten