Hulp nodig?

bel 06 12 08 70 10

Ardo Alyssa elektrische borstkolf

Efficiënt, eenvoudig en veilig – dat is de nieuwe Ardo Alyssa dubbele borstkolf.

Automatische Power Pumping om je melkproductie te verhogen

Ardo Alyssa is de eerste borstkolf ter wereld met automatische Power Pumping. Deze functie imiteert het natuurlijke borstvoedingspatroon dat clustervoeding wordt genoemd, waarbij een verhoging van de melkproductie wordt bereikt door vaker borstvoeding te geven.

Memory Plus – gepersonaliseerd afkolven met één druk op de knop

Een afkolfsessie is een persoonlijke combinatie van zuigkracht (vacuüm) en snelheid (cycli) met variabele duur. Zodra een moeder de instellingen heeft gevonden die voor haar het meest comfortabel zijn en waarmee de melk het beste stroomt, kan ze de sessie opslaan door op de Memory Plus-knop te drukken. Hierdoor wordt niet alleen de hele kolfgeschiedenis opgeslagen, maar wordt deze ook automatisch gereproduceerd wanneer de borstkolf de volgende keer wordt gestart. Wanneer Ardo Alyssa is ingeschakeld, is het op elk moment mogelijk om een ​​nieuwe sessie op te slaan (door de Memory-knop aan te raken totdat deze piept), de Memory Plus-modus te verlaten (vacuüm of cyclus wijzigen) en een opgeslagen sessie te verwijderen (de Memory Plus-knop langer aan te raken).

MyArdo-app

Met de MyArdo-app kan de Ardo Alyssa-borstkolf comfortabel vanaf de smartphone worden bediend. Vacuüm- en cyclusniveaus, Memory Plus of Power Pumping kunnen worden bediend op een iPhone of Android-mobiel. Daarnaast biedt de app belangrijke informatie over de functies van de borstkolf en handige tips over het afkolven.

Als de Ardo Alyssa aanstaat maar de afkolfset niet is aangesloten loopt hij stil maar kolft hij niet. Met deze stille start kunt u verbinding maken met de MyArdo-app zonder dat de borstkolf actief is. Ardo Alyssa werkt ook zonder de app.

Oplaadbare geïntegreerde batterij voor maximale mobiliteit

Dankzij de geïntegreerde batterij kan Ardo Alyssa thuis, op het werk en op elke plaats worden gebruikt, onafhankelijk van de beschikbaarheid van een stopcontact. De Ardo Alyssa kan ook worden gebruikt wanneer de borstkolf is aangesloten op het lichtnet en wordt opgeladen. Een volledig opgeladen batterij maakt het mogelijk om tot 8 keer af te kolven.

 

Andere producten