Hulp nodig?

bel 06 12 08 70 10

Medela Freestyle Flex borstkolf

Medela Freestyle Flex borstkolf

De Medela Freestyle Flex borstkolf is klein, licht en makkelijk in gebruik. Deze dubbele borstkolf  is ontworpen voor moeders met een druk leven. Deze kolf is bijzonder efficiënt en perfect voor moeders die meerdere keren per dag melk moeten afkolven of lange werkdagen hebben.

Een dubbele elektrische borstkolf die in de palm van je hand past

De Freestyle Flex is met een gewicht van minder dan 300 g zo klein dat hij in de palm van je hand, je zak of tas past; je kunt de kolf eenvoudig.

Kolf waar en wanneer je wilt, zelfs als er geen stopcontact aanwezig is

De Freestyle Flex heeft een ingebouwde oplaadbare accu die indien volledig opgeladen tot wel acht dubbelzijdige kolfsessies meegaat, zodat je tijdens het kolven niet opnieuw hoeft op te laden. En voor het geval dat je je elektrische borstkolf onderweg wel moet opladen, beschikt de Freestyle Flex over een USB-poort. 

Kan worden gekoppeld met de app voor extra ondersteuning bij het kolven en geven van borstvoeding

Je kunt je Freestyle Flex™ koppelen met de MyMedela app op je smartphone – in een paar eenvoudige stappen kun je de tijd bijhouden van je afkolfsessies, de instellingen bekijken die je hebt gebruikt, en de hoeveelheid afgekolfde melk registreren. Om het je gemakkelijker te maken waarschuwt de app je bovendien als de batterij bijna leeg is.

Intuïtieve interface met touchscreenbediening

Op het verlichte digitale bedieningspaneel van de elektrische borstkolf kun je het kolven starten of pauzeren, wisselen van kolfmodus, en het vacuümniveau aanpassen. Je kunt op het paneel ook een startvertraging instellen – deze functie zorgt ervoor dat de Freestyle Flex pas na tien seconden start. Dit is vooral handig bij dubbelzijdig kolven, omdat je zo je handen vrij hebt om de borstschilden goed te plaatsen zonder je te hoeven haasten.

Comfortabel en efficiënt kolven

De Freestyle Flex wordt geleverd met Medela PersonalFit Flex borstschilden voor extra comfort en een betere melkstroom.

Als je kiest voor de Freestyle Flex profiteer je bovendien van:

  • Meer melk in minder tijd. Dubbelzijdig kolven met de Freestyle Flex dubbele borstkolf halveert de tijd die je kwijt bent aan kolven. Bovendien levert het gemiddeld 18% meer melk op vergeleken met enkelzijdig kolven.
  • 2-Phase Expression. Alle Medela elektrische borstkolven maken gebruik van deze technologie om het natuurlijke zuigritme van je baby na te bootsen – snel om de melkstroom op gang te brengen en vervolgens langzamer om te voeden – voor een natuurlijk gevoel.
  • Overloopbeveiliging . Freestyle Flex beschikt over een overloopbeveiliging (een gesloten systeem) om te voorkomen dat de melk tijdens het kolven in de slang of motor terechtkomt.

 

 

Andere producten